Algemene voorwaarden Vier Mee

Lees voordat je iets koopt, eerst even de Algemene Voorwaarden.

Het bestelproces
Via de website van Vier Mee kun je een offerte aanvragen voor een product van Vier Mee. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een berichtje van ons met een passend en op maat gemaakt voorstel.
Mocht je hierna over willen gaan tot bestellen van dit product, dan laat je ons dit weten via de mail. Als je akkoord gaat met de offerte geef je hiermee aan ook akkoord te zijn met deze algemene voorwaarden.
Zo gauw wij de betaling hebben ontvangen, hebben wij een overeenkomst. Dit is ook het moment waarop de bestelling definitief wordt voor ons en wij aan de slag gaan met jouw bestelling.
Als het gaat om een product wat wij op voorraad hebben, dan stuur je ons via de betreffende pagina op www.viermee.nl een aanvraag, waarna je van ons een factuur ontvangt. Na betaling van de factuur is de bestelling definitief en zullen wij het product voor jou verzenden.

Levertijd
Ons doel is om jouw product met uiterlijk 5 werkdagen te kunnen verzenden. Mochten wij te maken hebben met grote drukte, dan vermelden wij dit in onze offerte en kan de levertijd oplopen tot 10 werkdagen. Let op: je zult hier altijd van op de hoogte gesteld worden. Een uitzondering hierop zijn de corsages, in overleg wordt een levermoment vastgesteld.

Spoedbestelling
Het is mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Dit kan alleen op dinsdag t/m vrijdag, in verband met aankoop stoffen. Voor €5,- kun je in overleg met ons besluiten over te gaan tot een spoedbestelling, dan wordt het product 24 uur na betaling verzonden. Vier Mee behoudt zich het recht om een spoedbestelling niet aan te nemen in verband met ziekte of andere onvoorziene omstandigheden, dan wordt de bestelling via het normale proces afgehandeld en wordt het verzonden na 5 werkdagen.

De onderneming
Vier Mee
Hoofdstraat 113
3781 AD Voorthuizen
06-40437366 E-mail: info@viermee.nl
Facebook: www.facebook.com/infoviermee
Instagram: www.instagram.com/viermee
KVKnr. 66623138
BTWnr. NL002186584B80

Retourneren
De producten van Vier Mee worden op maat gemaakt. Het is helaas niet mogelijk om deze te retourneren. Na betaling van het product hebben wij een overeenkomst en wordt het product zo snel mogelijk verzonden.

Prijs
Het zou mogelijk kunnen zijn dat de prijzen op de website niet kloppen, dit zijn indicatie-prijzen. Na een offerte-aanvraag stellen wij specifiek voor jou als klant een offerte op. De prijs die in de offerte staat is leidend, boven dat wat je op de website gezien hebt.

Gebruiksvoorschriften
Alle producten van katoen kunnen gewassen worden in de wasmachine. Gebruik hiervoor een wasprogramma van maximaal 30 graden. De producten van jute kunnen echter níet in de wasmachine. Ook een product van een combinatie van katoen en jute kan níet in de wasmachine.
Gebruik de producten van Vier Mee voor het doel waarvoor ze gemaakt zijn. Vier Mee is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade aan mensen en zaken veroorzaakt door haar producten.
Berg je slingers veilig op, zodat bijvoorbeeld een kind er niet zonder toezicht bij kan.
Laat de magneetjes van de corsages niet binnen bereik van kinderen liggen, dat levert gevaar op.
Gebruik een dekentje voor een babybedje of wiegje op de juiste manier.

Privacy
Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van de bestelling. Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om jouw bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Niet tevreden?
Alle producten van Vier Mee worden met de hand gemaakt. Dit proces wordt zeer zorgvuldig uitgevoerd. Mocht je toch ontevreden zijn over jouw product, dan horen wij dit heel graag! We zoeken graag samen met jou naar een oplossing, indien nodig ontvang je een nieuw product. Dit betreft natuurlijk alleen ontevredenheid over de kwaliteit van het product. Mocht je ontevreden zijn over de kleurcombinatie die je gekozen hebt, dan kunnen wij helaas niets voor jou betekenen. Alle producten worden op maat gemaakt, dus kunnen niet worden geretourneerd.

Klachten
Vier Mee streeft naar tevreden klanten! Mocht je toch ontevreden zijn en een klacht hebben, laat ons dit dan heel graag weten. Dit kan via info@viermee.nl, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Samen komen we dan vast en zeker tot een oplossing!


AVG
In het kader van de AVG hierbij enkele opmerkingen bij de bestelling:
1. Viermee verwerkt persoonsgegevens met als doel je bestelling zo goed mogelijk af te handelen. Wij verzamelen zo min mogelijk gegevens en zullen je gegevens alleen gebruiken om met je te overleggen over jouw bestelling.
2. In het kader van de belastingwetgeving bewaren we je gegevens 7 jaar.
3. Mocht je jouw gegevens willen inzien of aan willen passen, laat het ons dan weten via info@viermee.nl.