Levertijd en Spoedbestelling

Laten we beginnen met ons hoofddoel: We doen ons uiterste best om elke klant tevreden te krijgen met een product van Vier Mee! Dus proberen we ook heel soepel te zijn met onze levertijd! Mocht je dus iets dringend nodig hebben, of juist niet; laat het ons gewoon weten, wij overleggen heel erg graag met de klant.

Elke product proberen wij met uiterlijk 5 werkdagen te kunnen verzenden. Dit heeft te maken met de inkoop van de stoffen, maar ook met het feit dat elk product handgemaakt wordt! Dat kost tijd, maar daar zit dan ook heel erg veel liefde in.
Vaak lukt het al om een bestelling EERDER dan binnen 5 werkdagen op te sturen, dus overleg gerust hoe de vlag ervoor staat op het moment dat je iets snel nodig hebt!

Bij grote drukte kan de levertijd oplopen tot 10 werkdagen, maar niet getreurd, dit vermelden wij dan altijd op onze offerte of in onze mails!
Een uitzondering op de levertijd zijn de corsages, deze worden in overleg met het bruidspaar uitgeleverd. De levertijd van de corsages loopt al gauw op tot 4 weken omdat alles persoonlijk wordt klaargemaakt.

Het is mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Dit kan alleen op dinsdag t/m vrijdag, in verband met aankoop stoffen.
Voor €5,- kun je in overleg met ons besluiten over te gaan tot een spoedbestelling, dan wordt het product 24 uur na betaling verzonden.
Waarom een spoedbestelling? Stel dat jouw vriendin een kindje heeft gekregen en je wilt een naamslinger cadeau geven, dan kunnen wij ook dit heel snel voor jou regelen! Binnen 24 uur!

Vier Mee behoudt zich het recht om een spoedbestelling niet aan te nemen in verband met ziekte of andere onvoorziene omstandigheden, dan wordt de bestelling via het normale proces afgehandeld en wordt het verzonden na 5 werkdagen.