Het gezicht achter Vier Mee

Geanne Sebens - Vier Mee

Mijn naam is Geanne Sebens. Ruim 30 jaar geleden werd ik geboren in Bunschoten-Spakenburg als jongste in een gezin met 3 kids. Het zorgen zat al jong in mijn hart, waarop ik ervoor heb gekozen om HBO-verpleegkunde te gaan studeren in Ede.

In 2009 ben ik getrouwd met mijn grote liefde Henk! Ik heb ruim 7 jaar met héél erg veel plezier gewerkt als zorgcoördinator in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn op de afdeling Cardiologie. Nadat wij inmiddels gezegend waren met de komst van drie kleine kindjes, was het tijd om het roer om te gooien. Ik stopte met werken om te zorgen voor de kinderen en rust en stabiliteit in te bouwen.

Nou bleek dat rust en stabiliteit mij heel veel ruimte gaven voor CREATIVITEIT dus toen begon het serieus te kriebelen. Na vele aanmoedigingen van allerlei kanten ben ik in het diepe gesprongen en gestart met Vier Mee. Wát geeft het mij veel energie om met stoffen/kleuren/materialen om te gaan. Heerlijk!

Naast de naaimachine is ook mijn piano mijn grote vriend! Ik kook graag nieuwe dingen, ik run ons huishouden, ik doe allerhande vrijwilligerswerk, een echte bezige bij!